stad aalst

Ideeënwedstrijd IDCity Day

28.04.18 EVENT AANMAKEN
Locatie Aalst centrum
Startdatum 10u00
Prijs per persoon Gratis
Categories
  • Andere
Organisatie Koning Boudewijnstichting ism Broeikas en dienst Jeugd
URL website https://www.idcity.be/nl/stad/aalst
Attachment flyer id afbeelding.jpg

INFO

Hallo daar

Wij zijn op zoek naar jullie! Ideeënwedstrijd IDCity landt in Aalst en rekent op dromers, denkers en doeners.

Heb jij bruisende ideeën voor de stad én woon je, werk je of studeer je in Aalst én ben je tussen 16 en 25 jaar oud? Je kan professionele ondersteuning en een smak geld winnen om je idee uit te werken.

Ben je daarnaast vrij op zaterdag 28 april? Schrijf je dan als de bliksem in voor de IDCity Day: https://www.idcity.be/nl/stad/aalst. Go nuts en laat je fantasie helemaal gaan!

Je idee hoeft nog niet volledig uitgewerkt te zijn. Daarvoor komen we samen op zaterdag 28 april. Ideeën kunnen zowel individueel als in team worden ingediend.

De dag zelf worden 3 winnende ideeën gekozen door de aanwezigen. Grijp je kans! En bouw mee aan een mooie toekomst voor de stad en jezelf.

Volg ons ook via FB Broeikas Aalst en deel deze opportuniteit met jullie leden. Wil je graag affiches en/of flyers, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we bezorgen er.

* IDCity is een initiatief van het prins Filipfonds van de Koning Boudewijnstichting. Dat we in een diverse samenleving leven moeten we niemand meer vertellen. Dat zie je, dat voel je, dat ruik je. Hoe we het 'samen leven' binnen deze mozaïek kunnen verbeteren, is een andere kwestie. Ideeënwedstrijd IDCity geeft jongeren de kans om hun stad te verfraaien en de samenhang in de buurt te versterken. In Aalst wordt IDCity mee ondersteund door Broeikas en de jeugddienst.

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat