stad aalst

Locatie Arty party
Startdatum 20u00
Prijs per persoon 16 EUR
Categories
  • Andere
Organisatie Romero's

INFO

Hey jij daar lid van Facebook,
Is de eerste editie jou ook zo goed bevallen?

Lees jij wel eens graag een Dag Allemaal tijdens je toiletbezoek? Lees jij elke morgen je krant met een lekker kopje zwart? Lees jij stiekem tijdens het werken wel eens de pittigste weetjes op HLN?

Wel dan weet je ongetwijfeld wel wat af van wat er in de wereld, je dorp of je huis gebeurt. Af en toe moet je echter wel eens ontspannen tussen al dat lezen door. Dan heb je wel eens nood om die weetjes even opzij te zetten met een frisse pint bier of een rougeke.

Wel wij, de Romero’s, geven jou en je vrienden de kans om deze weetjes van je af te schrijven tijdens onze tweede Trivial Romero Quiz. Tijdens deze avond voorzien wij jullie van een fris pintje bier of een lekker watertje met bruis. Uiteraard ook mogelijkheid tot een borrelhapje.

Zeg je nee ik ben niet zo een weetjesman, maar anderzijds dat bakje wijsheid heb ik wel graag, dan kan je natuurlijk ook gewoon binnentrekken en gaan voor die bierprijs.

Het team dat de meeste weetjes aan ons kan vertellen, verdient van gelauwerd te worden zoals het enkel de groten toebehoort. Een knotsgekke prijs zal hen te beurt vallen.

Weet je niet de meeste weetjes, ga dan niet treuren in een hoekje. Ook die teams valt een prijs te beurt. Uiteraard iets minder knotsgek, maar daarom niet even leuk.

Kan al die zever hierboven je niet boeien, maar quiz en drink je graag kom dan 10 maart naar de Arty Party om deel te nemen aan onze tweede Trivial Romero Quiz!

Tot dan liefste quizzerdjes

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat