stad aalst

Betong sessie w/ Lefto & more TBA

24.11.18 EVENT AANMAKEN
Locatie Cinema
Startdatum 20u00
Prijs per persoon 8 in VVK - 10 ADK
Categories
  • Muziekevenement
Organisatie Biensoigné
URL website https://www.biensoigne.org/

INFO

De deuren openen om 20u30. Het eerste live optreden (Illa J) start om 21u30. Dj-sets door Lefto voor, tussen en na de shows. 

Illa J (US) 

John Derek Yancey aka Illa J is een rapper, zanger, producer, lyricist en multi-instrumentalist. Hij is bij velen gekend als het jongere broertje van hiphop-icoon J Dilla, maar is zelf ook één van Detroits meest talentvolle rappers. Zijn neus voor goede samples heeft hij overgenomen van zijn oudere broer, de passie voor soul van het legendarische ‘Motown’ platenlabel uit zijn thuisstad. Hip-hopsoul op zijn allerbest!

Smif N Wessun (US) 
Hiphop-duo uit Brooklyn New-York met een zeer lange en geprezen staat van dienst. Hun debuutalbum uit 1995 ‘Dah Shinin’ geldt nog steeds als één van de meest invloedrijke albums uit die periode en vindt dankzij singles als ‘Bucktown’ en ‘Wrekonize’ nog altijd zijn weg naar hedendaagse playlists. Leden en rappers Tek en Steele zijn in de loop der jaren nooit afwezig geweest in de scène en komen anno 2018 op de proppen met een nieuw album. Live show met ondersteuning door Champion Sound.

LEFTO (BE) 
Een man die in België, en bij uitbreiding zelfs nagenoeg de hele wereld, geen introductie meer nodig heeft. Als hij heel uitzonderlijk eens niet in het buitenland achter de draaitafels staat, kan je hem terugvinden in onze hoofdstad of op zijn #LeftoPresents avonden in Gent. Gekend en geroemd voor zijn eclectische, maar vooral zeer kwalitatieve dj-sets die hij speciaal voor Aalst doorspekt met wat extra old school hiphop. 

#altijdbiensoigné

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat