stad aalst

Locatie JH Ypsilon
Startdatum 20u00
Prijs per persoon 25 Euro
Categories
  • Party
Organisatie Jeugdhuis Ypsilon

INFO

Iedereen herinnert zich ongetwijfeld die helse Bus Lazarus van vorig jaar nog.. Of ook niet! ;-)

Goed nieuws voor diegenen die zich er niets meer van herinneren, er niet bij konden zijn, of dit alles nog eens willen beleven, we zijn er dit jaar terug! En zelfs iets vroeger voor de studenten onder ons..
Concept blijft hetzelfde. We leggen een bus in om enkele leuke cafés / dancings in de buurt te bezoeken. Waar we allemaal naar toe gaan, blijft natuurlijk nog geheim. Wie weet eindigen we wel op 1 of andere fuif.. Wie zal het zeggen? Ook dit jaar is er een dresscode, deze volgt nog.

Wanneer? We verzamelen op zaterdag 15 april om 20uur in Jeugdhuis Ypsilon. Wees zeker op tijd, de bus wacht niet! Aankomst in het jeugdhuis is voorzien rond 4:30 - 5:00.

Wat kost dit? €25. (Busrit, consumpties, inkom, amusement, kater, ...)

Er dient vooraf ingeschreven te worden! Dit kan via volgend formulier: https://docs.google.com/forms/d/1bnYnio7oLok276EZ8d2Q-v0qgrQtt8HnYJgJq737HlA/viewform?edit_requested=true

Opgelet: de plaatsen zijn beperkt en je inschrijving is pas geldig als er €25 per persoon is overgeschreven op rekeningnummer BE79 0682 3561 3633 met vermelding van je naam! Van zodra dit bedrag is ontvangen, ontvangt u nog een bevestiging.

Tot dan!
JEUGDHUIS YPSILON

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat