stad aalst

Locatie Hopmarkt
Startdatum 19u00
Prijs per persoon 10
Categories
  • Sport
Organisatie City Lightrun Aalst
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

INFO

Op vrijdag 26 april 2019 zal de derde editie van de City Lightrun te Aalst doorgaan. Via een attractieve omloop met onderweg meer dan 15 gebouwen zal u de mooiste plaatsen van Aalst te zien krijgen.

RUN & WALK

Nieuw dit jaar is dat er 2 verschillende parcours zijn.
Wandelaars: 6km tocht
Lopers: 8km tocht

Wat mag je allemaal verwachten?
- Een parcours met meer dan 15 gebouwen waar je door passeert
- DJ's, lichtanimaties en sfeermakers onderweg
- Bevoorrading
- Verrassing aan de finish

De start is voorzien om 21u. Wandelaars kunnen aansluitend aanpikken (ongeveer 21u05). Er is geen individuele tijdsopname voorzien, het is immers een recreatief evenement. Er zal wel een algemene klok staan, zodat u zelf wel weet hoelang u over het parcours zal gedaan hebben. De inschrijvingen zullen vanaf 19u geopend zijn in het gebouw op de Hopmarkt.

U kan GRATIS Parkeren op de Keizershallen en dat is vlakbij. Toch raden we iedereen aan om te voet of om met de fiets te komen.

Onderweg zullen er verschillende animaties voorzien worden, alsook lopen we door enkele gebouwen om de omloop nog wat attractiever te maken.

De inschrijvingsprijs bedraagt 10 euro op voorhand. Schrijf u dus in via de website. Ter plaatse is het 12 euro. Sporta leden krijgen 1 euro korting mits vertoon van lidkaart. In de prijs zit ook een bevoorrading, verzekering en een cadeautje inbegrepen.

Per deelnemer gaat er ook nog eens 2 euro naar een goed doel!

Er kan ook ingeschreven worden als GROEP. Dan krijgen jullie vanaf 10 deelnemers, 1 euro korting. U kan hiervoor mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verzamel dus minstens 9 vrienden, familieleden of collega's en start sportief het weekend!

Er is ook een bewaakte bewaarplaats voor sporttassen. Men zal zich ook kunnen omkleden in de tent naast de inschrijvingen. Uiteraard is ook het Rode Kruis aanwezig, alsook zullen er toiletten voorzien worden buiten en binnen.

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat