stad aalst

BETONG ZKT STAGIAIR(E)

Voor de jubileumeditie van BETONG (zaterdag 9 mei 2020) zijn we op zoek naar een extra paar helpende handen. In ruil bieden we een boeiende en zeer gevarieerde stage aan tijdens en middenin de volle voorbereiding naar hét skate -en muziekfestival van Aalst en omstreken.


We zijn op zoek naar een stagiair(e) die thuis is in de wereld van de evenementcommunicatie en dus ook een opleiding volgt of volgde die hierbij aansluit.
Bij voorkeur heb je ook al enige relevante ervaring bij en met het ondersteunen van evenementen en ben je dus niet aan je proefstuk toe.


Zie je in jezelf een:  

  • een doener met een hands on mentaliteit die geen schrik heeft om de handen uit de mouwen steken
  • een expert in sociale media en communicatie op maat van jongeren
  • een motivator die individuele jongeren kan omvormen en aansturen tot een geolied promoteam
  • een creatieveling met frisse ideeën die ook met grafische softwareprogramma’s zoals Photoshop en Illustrator aan de slag kan

Heb jij daarnaast veel goesting om samen met ons van deze 10de BETONG editie een onvergetelijk evenement te maken en ben je beschikbaar vanaf ongeveer begin april en minstens tot en met het weekend van BETONG dan horen wij graag van jou!
Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat