stad aalst

KLANK is toe aan een tweede editie en haalt hiervoor kleppers als BRIHANG en Beatsforbeaches naar Aalst! Overdag (13u-18u) staan er naast een live jamsessie ook twee inspirerende en interactieve keynotes geprogrammeerd. 
Lokale held Gewoon Ruben vervoegt de line up met optredens die starten om 21u.  Er zijn aparte tickets verkrijgbaar voor het volledige pakket (8 euro; dagprogramma + optredens) en uitsluitend voor de optredens (5 euro). 
De tickets zijn online te verkrijgen via deze link

 

DAGPROGRAMMA (13u-18u)

LIVE JAMSESSIE met Beatsforbeaches x Leon x Astrofisiks (Stikstof)  
Duur +/- 90 MIN

De hiphop scene uit Brussel krijgt terecht meer en meer internationale aandacht. Beatsforbeaches is één van de nieuwe producers die mee het mooie weer maakt in onze hoofdstad. Geflankeerd door de Aalsterse zanger Alden ‘LEON’ Dolomingo brengen zij samen een interessante mengelmoes van hiphop, dancehall en caribean. De beatmaker en rapper ‘Astrofisiks’ van STIKSTOF zakt voor de gelegenheid mee af voor een live jamsessie van waaruit de mannen standaard vertrekken bij het creëren van hun eigen nummer. Cava ket?! 

TEKST & BEELD met BRIHANG
Duur +/- 90 MIN.

Brihang stond deze festivalzomer terecht op de grote podia van o.a. de Lokerse Feesten, Dranouter en Boomtown. Hij loste telkens zonder moeite alle hoge verwachtingen in. Deze West-Vlaamse veelkunner neemt elk facet uit het creatief proces voor eigen rekening. Van tekst tot muziek, videoclips tot zelfs het grafische gedeelte, alles geeft hij zijn eigen signatuur. Tijdens deze unieke keynote geeft hij een inkijk in het creatieve proces dat hij doorloopt bij het schrijven van zijn poëtische teksten en de vertaling ervan in beelden. 

PROMOTIE & SOCIALE MEDIA met Kristof Claes (Goldfox) 
Duur +/- 90 MIN. 

De slaapkamermuzikant en dj heeft mede dankzij de sociale media zijn weg gevonden naar het grote podium. Een keerzijde van de medaille is het overaanbod dat maakt dat goeie promotie voor een artiest van levensbelang geworden is. Met één klik kan je de hele wereld bereiken, maar hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap in het oog springt? Wie anders dan de programmator, PR en communicatie bij club Forty Five, de electronic music manager van de Muziekodroom en vooral ook steengoede dj Goldfox alias Kristof Claes om ons de weg te wijzen in dit online kluwen! 

 

Bij alle keynotes wordt er tijd en ruimte gelaten om vragen te stellen. 
Moderator: Ella Michiels 

Alle activiteiten gaan door in de theaterzaal op de -1 in De Werf (Molenstraat 51, 9300 Aalst)
CAPACITEIT: 200 personen (VOL=VOL)

KLANK2017 affiche web

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat