stad aalst

Biensoigné selecteert

Donderen Irma en Harvey straks ook met veel geweld over de Aalsterse Heimat? Het druilerige weer doet alvast het ergste vermoeden. Verzwelgt de schuimende Dender de stevig verankerde, alom geprezen nieuwe Werfpleinfietsenstalling? En is er in Dozjes panic room eigenlijk wel plaats voor de Biensoigné-redactie?

Zal de schepen van leefmilieu als een onversaagde deus ex machina met de Dwarsligger naar den Osbroek cruisen en de Aalsterse fauna van de zondvloed redden? Wat moet er anders worden, van mama pluimstaart en haar kroost? Om nog maar te zwijgen van de roekvogeltjes, steenuiltjes en Gallowayrunderen. Alle hens aan dek, bootsman!

Wie niet op de Ark van Iwein past, maakt er maar beter snel nog het beste van. Volg Biensoigné! Altijd jullie rots in de branding, lieve kinderen!

 

Polo Polo Foif @ Cirque Mystic – 08/09/17

Naast Okapi Aalstar en den Iendracht, houdt ook Waterpolo Neptunus Aalst al decennia de Olympische toorts brandend. De potige beren promoveerden vorig jaar zelfs naar tweede klasse. Niemand die sindsdien nog met hun idiote mutskes durft te lachen.

09 08 Polo Polo Foif

De zware mannen exploiteren vanavond de Cirque Mystic met hun Polo Polo Foif. Hopelijk blijven die Speedo’s aan.

 

Blender Undercover ’17 @ Pupillen ­­­­­­­­­– 09/09/17

Het sympathieke muziekfestival Blender UnderCover hing dit jaar even aan een zijden draadje. Het scheelde niet veel, of haar woedende achterban beukte de poorten van het Administratief Centrum in met baren van de precies toch niet zo stevige verankerde, alom geprezen nieuwe Werfpleinfietsenstalling.

09 08 Blender Undercover

Het was in dit moment ­­­­­­­­­– toen alle hoop vervaagde, dat de Pupillen hun terrein prijsgaven. En zo kan je zaterdag toch maar mooi ­­­­­­­­­– gratis ende voor niets ­­­­­­­­­ – Fleddy Melculy en ander goed volk gelijk Barvo, The Dirty Harries, Houston’s Problem, Experienced?!?, Mobïlhead, Magnetica, en Beastie Boys Undercover zien, a’a.

 

9300 Records Label Night @ Cirque Mystic – 09/09/17

Met Innershades’ Kerrebroek Memories hijst 9300 Records alweer hun zesde boreling boven de doopvont. Wanneer de muziekindustrie haar laatste levensadem uitrochelt, zal niemand deze bedrijvige boys met de vinger kunnen wijzen. Hulde!

09 08 9300 Records Label Night

Vier zaterdagavond mee met de lokale vinyl-saviors op de 9300 Records Label Night in de Cirque Mystic! En koop meteen een exemplaar, zodat die jongens ook nog eens kunnen eten. Robert D, High Street & Sons of Melody kriebelkrabbelen tot de vroege uurtjes in de platenbakken.

En Innershades? Die is naar verluidt ook niet te beroerd om mee te doen.

 

Kantien Royal Food Truck Festival @ Werfplein – 06-08/09/17

Valt er iets te bikken op deze mistroostige zondag?

Mabajaat.

09 08 Kantien Royal Foodtruck Festival

Nauwelijks is de Food Markt van vorige week vertrokken met de noorderzon, of daar rijden de volgeladen Kantien Royal Food Trucks alweer het Werfplein op.

 

Allerlei cultuurdingens @ overal in ’t stad – 08/09/17

Doe tussen het fretten door ook iets cultureel verantwoords. Ontdek Aalst en haar majestueuze architectuur op de Open Monumentendag

09 08 Open Monumentendag 2017

Flanneer als een aristocraat langs de statige Aalsterse gevels op V.VAK’s erfgoedwandeling. Pik een voorstelling van Theater in de stad mee. Of blader gewoon eens op 't gemak in nen Urbanus op Aalst stript!, de jaarlijkse potlodenkluiversbeurs in het Lyceum.

 

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat