stad aalst

Uitleen Aalst

Uitleen Aalst

Van tafels en stoelen tot een videoprojecter met HDMI...

Uitleen Aalst heeft het allemaal! Hoezo oubollige materialen? Draadloze micro's, actieve full range & sub speakers tot volgspots, LED verlichting en een rookmachine. Wie voor een activiteit een degelijke licht -en geluidsinstallatie nodig heeft is hier aan het juiste adres! En daar stopt het ook niet mee. Klein logistiek materiaal als verlengsnoeren, haspels en stekkerverdeelblokjes kan je hier allemaal verkrijgen. De handige tips van onze collega's krijg je er gratis bij. Ook voor groot materiaal zoals plooitenten, podiumelementen en een podiumwagen van maar liefst 6 bij 10 meter kan je hier gewoon aankloppen. Het aanbod is simpelweg te groot om gedetailleerd uit te schrijven en dus gaan we dat zeker ook niet proberen. We verwijzen je liever door naar de volledige materialenlijst op de website van de Stad waar je alles kan terugvinden. Op de lijst zal je meteen ook de huurtarieven (per dag, per weekend of per week) terugvinden. De vermelde waarborgen tellen gelukkig niet oneindig op als je meerdere dingen wil gebruiken. Er worden daarvoor maxima gehanteerd. 

Materiaal reserveren of de beschikbaarheid er van nagaan kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verdere uitleg over de werking van de uitleendienst, de openingsuren enzovoort is gebundeld in deze infobrochure (in bijlage). Ooh ja, de uitleendienst bevindt zich op de Bergemeersenstraat 145 te Aalst. Je rijdt hier de Stedelijke Werkhuizen binnen langs de groene poort, je draait mee af naar rechts en dan meteen nog eens naar links en dan zou je er zo ongeveer moeten zijn. Of volg gewoon de gele lijn op de grond. Indien niet... gewoon de mààànen van't stad even de weg vragen!

Nog meer goed nieuws! 

Want als Aalsterse organisator kan je logisitieke steun aanvragen voor je activiteit bij de Stad Aalst. Officieel wordt zoiets 'een dossier met medewerking van' genoemd en maakt men een onderscheid tussen kleine (250,-EUR) en grote evenementen (2000,-EUR). Het bijhorende reglement kan je in bijlage vinden. Kort gezegd kan je dus tot 2000,- EUR aan krediet bekomen om 'te winkelen' in de materialenlijst van de uitleendienst.  Probeer je aanvraag wel zo snel mogelijk in te dienen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De formulieren hiervoor hebben we onderaan toegevoegd. Opgelet: de aanvraag voor een grootschalig dossier moet je rechtstreeks richten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De aanvraagformulieren voor kleinschalige en grootschalige evenementen vind je ook in bijlage!

 

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat