stad aalst

Meewerken

Tokkel jij er al eens graag op los op je toetsenbord? En komen daar dan ook teksten uit voort? Zeggen jouw beelden meer dan 15 webartikels? Of ben jij toevallig een instagramgoeroe? Dan is de Biensoigné-crew misschien wel iets voor jou! 

Biensoigné heeft voor elk wat wils. Foto's, illustraties, social media... Alles kan. Alles mag.

Hoe werkt het?

  • Jij levert online content voor de website of onze sociale media. De onderwerpen mogen heel divers zijn: muziek, lifestyle, feestjes, games… Zolang het maar Aalsterse jongeren aanbelangt. 
  • Je kan je eigen ideeën aanbrengen en uitwerken; wij staan voor alles open. Maar als je niet goed weet waar te beginnen, dan helpen wij je wel verder.
  • Je kiest zelf wanneer en hoe vaak je iets aanlevert. Heb je een eenmalige ingeving en blijft het daarbij? Geen enkel probleem! Moet je elke maand wel over iets je ei kwijt? Al helemaal geen probleem!
  • Voor heel wat evenementen kunnen wij een onkostenvergoeding voorzien (bv. Tickets voor voorstellingen in de Werf, de cinema (zowel voor de film als de zaal) of allerlei feestjes in Aalst).
  • Wij voorzien een vrijwilligersbijdrage voor jou wanneer je iets aanlevert. Deze bijdrage is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid werk die je erin gestopt hebt en kan pas vanaf 16 jaar.
  • Naast een financiële bijdrage proberen wij ook extra’s te bieden. Interviews, blik achter de schermen, previews…

Wil je meer info? 

Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contacteer Toon (0499 16 50 29).

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat