stad aalst

Maandenlang zat de zomer opgesloten in een klein kooitje, waar ze verwaarloosd en mishandeld werd. Wacht nee, dat zijn die Aalsterse studenten in de Belfortcrypte. Bijna, vriendjes! En hallo zomer! Wat zie je er leuk uit, snoes! Astronomisch, haast! Dat lekkere weertje staat je goed. Nog niet helemaal op toptemperatuur, maar altijd al wat hard to get geweest, hé gij.

 

// Openingsweekend @ UTOPIA – 21-24.06.18 //

Over het Utopia-openingsweekend vloeide inmiddels al zoveel inkt dat je er een Chipka mee kan vullen. Wat zeggen we, zelfs een hele website. Niets te min voor de bibliotheek van Alexandrië in het Denderlandse Zeegebied. Immer vertrouwend op onze nooit aflatende intuïtie gaan we er gemakshalve uit dat je het vierdaagse feestprogramma al van A tot Z uitploos.

18 06 21 Utopia Donderdag 21 juni 2018

Wat? Is een beetje lezen weer te veel gevraagd, luiwammes? Afgaande op het aantal geïnteresseerden en aanwezigen zou je nochtans denken dat Aalst eigenhandig het analfabetisme uit de wereld gaat kletsen. Een beetje gelijk hoe het Beest Gaston van zijn kasteelmuur toekte. En terecht. Want wat een plezierige dingen zijn boeken toch!

18.06.21 Utopia Gaston

Moeit u niet, Gaston! Valt anders nog ne keer van een kasteelmuur, dweep.

Ah, het is je om dat openluchtfeest op de Graanmarkt te doen? Met mobiele fornuisjes vol kraakverse hapjes en ijskoude tapperijen? Dat start zo meteen, vriend! Stand-by om 18u00!

 

// Après Examens XII @ Jeugdhuis Ypsilon – 22.06.18 //

Op universiteiten en hogescholen moet er nog wat blood, toil, tears and sweat gemorst worden. Heel indrukwekkend, studenten. Maar de proffen moeten uw bloed, drab en andere vorte smurrie niet hebben – maar gewoon het JUISTE ANTWOORD! Korrozje.

18 06 21 Après Examens JH Ypsilon Vrijdag 22 juni 2018

In de Ypsilon-burcht heerst ondertussen stilte voor de 56 UUR-storm. Stilte? En ook een hoop ontladend gehuil en geroep, cascades van goedkope consumpties, draaierij van rechtstreeks van de Olympus geklauterde halfgoden als Indecks, Average Ft. Mo-Slim, DIBBS, PYCK, SPEKU.

Met welke duivelse pasmunt raak ik daar om 12u00 heelhuids binnen? Nen euro!

 

// Vredepleinfeesten @ Café Vredeplein – 22.06.18 //

Eveneens van de Olympus geklauterd, doch met hier en daar wat jicht, rimpels, spierscheurtjes op niet nader benoembare plaatsen, en andere nare ouderdomskwaaltjes: Le Babar, DSTR-Air en misschien zelfs een Fratelli of twee.

18 06 21 Vredepleinfeesten Vrijdag 22 juni 2018

Waar slepen deze illustere veteranen zich heen? Naar het Vredeplein! Wat voor sommigen onder hen eerder een toog blokje om dan een dodenmars blijkt. Feest ze, oh ravissant Vredeplein!

 

// Tijdloze party @ Cinema – 22.02.18 //

Inmiddels klauteren er zoveel jonge en iets minder jeugdige halfgoden van de Olympus, dat het maar de vraag is of er daar überhaupt nog iemand op de Olympus rondhost.

Vrijdag smijten afgevaardigden van ’t SMI, SVI Gijzegem, de Dams, en t College met mengpanelen, grammofoonplaten, plastieken Cinema-bekers, en USB-sticks naar elkaar in de Zillion van de Hopmarkt.

18 07 21 Finale Beste School DJ 2018 Cinema Vrijdag 22 juni 2018

De jeugd van tegenwoordig gaat werkelijk over lijken als er eer en glorie voor het grijpen ligt!

 

//België-Tunesië @ Een groot scherm – 23.07.18 //

Voorlopig doen de Rode Duivels het opperbest op het WK. Houden zo. We hebben nog 50 bonnekes van de Keizershallen liggen.

18 06 21 België Tunesië Keizershallen Zaterdag 23 juni 2018

Om nog maar te zwijgen van onze voornemens om ook eens in De Schreef, Coaster, Café ‘t Eletrieksken, en de High Chaparral te gaan zien.

 

// Clouds @ Cinema – 23.06.18 //

Toen de Cinema tijdelijk sloot, zaten heel wat notoire organisatoren in zak en assche. Maar kijk, het spel gaat alweer haar derde maand in. Hoog tijd dat Clouds wat zieke namen in haar atmosfeer kegelt. Komen obscure zware technodruppeltjes in je oren beitsen: SP-X, Border One, Takkar & Ophion, en Brooks.

18 06 21 Clouds Cinema Zaterdag 23 juni 2018

Amai, da’s ziek.

 

// 90’s Cocktailparty @ Bar Romarin – 23.06.18 //

Fok, gast. Ik ken geen één van die namen. Daarom heet het ook obscure techno, Gaston!

18 06 21 90s Coctailbar Bar Romarin Zaterdag 23 juni 2018

 De mainstream weekendoverzichtsman kent daar ook geen fluit van. Die delft momenteel zijn Hit Box 14-cd en zwembadslasjen op in afwachting van Bar Romarins 90’s Cocktailparty.

***

Tot zo, zomer!

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat