stad aalst

“Swaaaaaamp”. Zijn nieuwe release in het leven roepen, dat doet founder Daan Van Gorp vrij letterlijk.

Swamp Vermin brengt vegan approved skate wear uit waarbij ze telkens 10% van de winst aan Tout Bien schenken, een goed doel dat het mentaal welzijn van de jeugd ondersteunt. Dat kunnen we hier bij Biensoigné enkel toejuichen!

Which way? The Swamp way!

Het ecologisch merk werkt voor elke release samen met een up-and-coming artiest. Zo passeerden Krooked pro skater Sebo Walker en collage maker Patteef al de revue. Deze maand staat de Amerikaanse rapper ZelooperZ op het programma, of beter: op een hoodie. Het wordt nu al hun mooiste release tot op heden genoemd en wij gaan akkoord.

“Na elke drop gaan we met een squad naar een stad, op zoek naar spotjes” vertelt Daan. “De boys in Swamp gerief zien skaten geeft een episch gevoel, echt iets om blij van te worden. Shout-out naar Goran Lievens, Hervé Krick, Jutter Lannoo, Olivier Goedefroy en petit talent René De Graeve om Swampie te representen; jullie killen het één voor één allemaal.” Dat laatste laten ze maar al te graag zien in de video hierboven, waarin je de crew door het Erembodegemse priesterhof ziet sjezen in de vorige Swamp edities.


 “Het zou een droom zijn mocht Swamp uitgroeien tot een plaats waar jongeren terecht kunnen om te praten over hun problemen in een soort praatgroep, aangezien dat nog altijd een taboe is in de skate-industrie.”

Je kan de ZelooperZ hoodie nu aankopen in de Swamp webshop.  https://www.swampvermin.com/) Volg Swamp Vermin ook op Instagram  https://www.instagram.com/swampverminco/?hl=nl) en blijf op de hoogte van de laatste updates. Je kan de hoodie bestellen tot en met zondag, dus wees snel!

Media

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat