stad aalst

At random design

Met schoolprojecten vallen heel coole dingen te doen. Het levende bewijs hiervan werd gevonden in het Koninklijk Lyceum Aalst...

Leerlingen uit de richting economie kregen er in het teken van hun eindwerk de opdracht om een mini-onderneming op te starten.

Onder het motto "de beste manier om de volgende modetrend te voorspellen, is door hem zelf te creëren" zagen respectievelijk Arthur Witters, Daan van Gorp, Dario Schollaert, Hicham Elbounja, Jordi van Holen en Niels Gochet zo hun kans om een eigen streetwear te lanceren. Daar kan Biensoigné zich ook wel in vinden!   

Momenteel hebben de boys twee ontwerpen voor handen. Hiervoor werkten ze samen met de Belgische hiphop artiest Bringhim Backalive die jullie ongetwijfeld nog kennen van zijn optreden op BETONG vorig jaar of misschien al samen met Ramsy in het Flesh and Bones skatepark hebben gespot. Het Casio horlogo op één van de T-shirts refereert bijvoorbeeld naar de track 'Chronology' , welke in de soundtrack van Black (de Belgische film onder regie van Adil El Arbi & Bilall Fallah) werd opgenomen. 

De T-shirts zijn op voorraad in alle maten en kunnen op het Lyceum aangekocht worden. De boys zijn ook aanspreekbaar via Facebook voor bestellingen en grote levensvragen. 

Mailen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en via instagram blijf je op de hoogte van hun laatste acties en avonturen!

 

Win Win Win !!!  

Omdat we met Biensoigné graag spullen uitdelen, geven we ook nog ééns vijf 'At Random Design' T-shirts te win! Hoe kan je deze dan juist winnen vraag je je dan af? 

Heel simpel! Deel dit artikel op je persoonlijke facebookpagina met #Biensoigné en stuur hiervan een printscreen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet zeker niet je volledige naam en T-shirt maat in de mail te vermelden. Op woensdag 8 maart maken we de winnaars bekend.

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELS

  • BETONG PICS ONLINE

  • Faffie

    van bijnaam tot kledingmerk

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat