stad aalst

Biensoigné selecteert

Ergens in een donker mistroostig kelderkamertje krast een ganzenveer over een stuk vergeeld perkament. Het is de pen van de weekendoverzichtsman. Die nobele heer beleefde al betere dagen. Rimpels groeven over zijn edele gelaat gelijk tunnelwerken aan de Boudewijnlaan.

Hoe belandde deze arme stakker daar eigenlijk?

Juist, ja.

De boosaardige Biensoigné-hoofdredactrice ketende hem eigenhandig vast aan dat bureautje. ’t Is te zeggen, met wat hulp van haar gebochelde sidekick “Teun The Grey”. Daarna gooide het sinister duo met veel misbaar het traliehekken dicht en verdwenen ze schaterlachend in het holst van de nacht.

Negen van de tien om ribbekes te fretten in Mozart. Leer ze de weekendoverzichtsman kennen, die boosaardige Biensoigné-hoofdredactrices en hun gebochelde sidekicks!

 

Borokov Borokov // CULT-uur Caféconcerten @ Cosa Nostra – 23/11/17

Nog twee wilde gigs en het najaarsseizoen van de CULT-uur Caféconcerten zit er weer op. Wat moeten de kinderen voortaan uitspoken op donderdagavond? Wenen? Crack maken op de zolderkamer? Naar Jani op VIJF kijken? Wie zal het zeggen.

23 11 Borokov Borokov CULT uur Caféconcerten Cosa Nostra 23 november 2017

In afwachting plukte de alom geliefde Cosa Nostra-programmator nog snel vier gekken uit het Borgerhoutse krankzinnigengesticht. Borokov Borokov krijgt met hun Nederlandstalige elektronische grollen zelfs kamerplanten met het ritmegevoel van een stervende kaketoe aan het dansen. Kronkelen voor dood!

 

Zware Bierenavond VBK Ypsilon United @ JH Ypsilon – 24/11/17

Na tien wedstrijden resideert VKB Ypsilon United op de hoopgevende zesde plaats van de JVC Aalst-competitie. Genoeg sportberichtgeving en over naar de essentie.

Vrijdagavond houdt die Mannschaft van de Schellemettekoer haar Zware Bierenavond in – welke Nostradamus had dat nou gedacht? – JH Ypsilon. Acte de présence van zware jongens als Chimay Tripel, Tripel Karmeliet, Omer, Wieze Tripel, Cornet, Chimay Bleu en het iets verfijndere “cava”.

23 11 Zware Bierenavond VBK Ypsilon United JH Ypsilon 24 november 2017
Een BETONG-duoticket voor wie ons weet te vertellen hoe gedateerd die ploegfoto exact is. We zijn niet van gisteren, gasten.

 

Ticketverkoop Prinsenverkiezing @ ccdewerf.be – 25/11/17

Geen Prinsenverkiezing zonder ophef, oproer, deining en om vergelding schreeuwende krantenkoppen in de lokale dagbladen. En dat begint al lekker vroeg: bij de ticketverkoop!

23 11 Prinsenverkiezing 2017

In een zoveelste poging om een einde te maken aan de vermeende maffiapraktijken en wantoestanden, kunnen carnavalisten dit jaar hun toegangskaartjes uitsluitend via ccdewerf.be aanschaffen. En wel vanaf zaterdag 25 november om 10.00 u. stipt.

!Met een strikte limiet van 2 ticketjes per persoon!

!Later bij ophaling aan de balie te betalen met koude harde cash of wapperende plastieken bankkaart!

!Onder voorlegging van de nodige legitimatie!

!Terwijl enkele uitgehongerde Duitse schepers gevaarlijk grommend de knoppen van de polygraaf aanschroeven!

Nu kan je wel verbouwereerd stamelen: “This is madness!

23 11 Prinsenverkiezing

Madness?

THIS – IS – DE PRINSJENKIEZINK!

 

The Mary Hart Attack & Pink Room @ Negasonic – 25/11/17

Muziekplatforms en allerhande connaisseurs sloegen afgelopen jaar een hoop superlatieven uit hun kas voor The Mary Hart Attacks langspeler The Falling Sun.

23 11 The Mary Hart Attack Pinkroom Negasonic 25 november 2017

What’s the feedbackende piepende fuzz about? Vogel dat zelf maar uit op zaterdagavond in de Negasonic. Het illustere in Aalst wortelende post-punk-driemanschap jaagt er de decibelmeter dreigend over de kliffen. Maar eerst komt het ook al niet bepaald easy listening brengende Pink Room de tent chambreren. Plezierig!

 

VONK Café – Claim je ruimte @ De Gendarmerie – 25/11/17

Het is niet dat de weekendoverzichtsman er een sport van maakt om voornamelijk drank gerelateerde evenementen op te lijsten. Hij roeit ook maar met de riemen die hij met veel geweld tegen zijn edele gelaat krijgt toegesmeten. Neem nou VONK.

23 11 VONK Café Claime je ruimte De Gendarmerie 25 november 2017

VONK is het zelfverklaarde “netwerk voor Aalsterse scholieren en studenten”. En wat is VONK zaterdagavond van plan? “Opnieuw café houden!” – “We pitchen kort enkele topics, laten jullie aan het woord, socializen en drinken er samen eentje op! (…) Kom op tijd want het eerste drankje is van ons!

Wat? De weekendoverzichtsman zegt al niets meer.

 

The Jungle Boat @ The Lounge Boat – 25/11/17

De zotste boot aller tijden? Wij dachten altijd dat het een ex aequo tussen de Dwarsligger en de Evanna van Gert Verhulst was. Aber nein! Quod non! Nieje nie en certainly not!

Het blijkt dat drijvend gevaarte aan de Tragel te zijn. The Lounge Boat. Meer specifiek te googlemappen op: Tragel, boot 1, 9300 Aalst. Zou dat effectief een officieel postadres zijn? Wie zal het brommen?

23 11 The Jungle Boat 25 november 2017 The Lounge Boat

Want – horen we daar al sir Elton John The Circle of Life uit zijn klavier rammen? – “The Lounge Boat is happy to invite you to the craziest boat of all times. For once, we transform our ark into THE JUNGLE BOAT filled with music, animals & vines.

23 11 Elton John

Ram op dat klavier Elton, ram op dat klavier. En laat het maar eens goed voelen wie de baas is!

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat