stad aalst

Biensoigné selecteert

Ho, ho, ho, sneeuwvlokjes! Wat kriebelt er daar over de kalender? Vrolijke feestdagen! Incl. twee weken welverdiend bummen voor de scholieren. Bum er maar eens goed op los, kinderen! En twee weken in mama’s armen janken voor de studenten. Mietjes, wacht maar als je gaat werken! Voor een witte kerst kunde op uw droge kinnebak kloppen. Wees niet zo hebberig, Mariah heeft dat ook allemaal niet vandoen.

Want ... All I want for Christmas is you.

Nietwaar, Mariah?

Hé, Mariah? Mariah?! Ca va, meken?

12 21 Mariah Carey na de feestdagen

Oei, oei. Mariah heeft precies al haar feestdagen gehad.

 

Gewoon Ruben @ AMOK – 21/12/17

Een bijzonder mistige donderdagavond. Akelig geritsel in de struiken. Condensie op de ruiten. Ergens blaft een hond naar de nieuwe maan. Een hond met rabiës. Die kleine kindjes bijt. Het geknipte decor voor Gewoon Ruben en zijn sidekicks. Moeten we deze nare man nog voorstellen?

12 21 Gewoon Ruben Amok 21 december 2017

2017 was een boerenjaar voor de rapper met de vuistdikke vocabulaire, vanavond zet hij er de roestige piek op in AMOK. En hij doet dat ruwer als u.

 

De 24uren van de Cimorné (2de editie) @ Cimorné ­– 22&23/12/17

Heel Vlaanderen loopt zich weer het vuur uit de Stan Smith-sloffen voor De Warmste Week. “De vlam brandt op de toren, in ons hart en op je radio”, aldus Linde, Eva en Bram. Onze vlam brandt ook voor jou, Eva. Wanneer ga je eindelijk die groezelige Black Box Revelation-vent verlaten? Is 't omdat hij gitaar speelt?

12 21 Eva De Roo Biensoigné

Goed. Ook de Cimorné blijft niet achterwege. Vorig jaar harkte de fancy voormalige glasslijperij maar liefst 10.151 knijten bij elkaar. 10.151! Een krachttoer die ze dit jaar graag nog eens overdoet.

12 21 De 24uren van de Cimorné 2de editie

En hoe dachten ze die krachttoer te realiseren? Nou.

Witlofsessies met mooie melodietjes van Marble Sounds, Portland en Linde. Vanavond al! Nog steeds tickets aan de deur.

24 uur toertjes rijden op de wielerpiste! Het eerste is voor Iljo Keisse!

24 uur plaatjes draaien met dj Willy en zijn 24 sidekicks!

24 uur darts met Cockneys Gin! Niet te veel Cockneys Gin best, of er komen nog brokken van.

24 uur belotten met Pascal! Laat ons hopen dat diene mens niet halfweg naar de grote wc moet.

Weetje: een treffend synoniem voor “24 uur” is “een etmaal”. Maar dat klink maar bekakt, hé.

 

Kerstderby: Eendracht Aalst - FCV Dender EH @ Eendracht Aalst ­– 22/12/17
Dé derby van de Denderstreek belooft een waar spektakel te worden. De Aalsterse spionkop strooide vorige maand ter aankondiging alvast wat vlokjes kak in het Denderleeuws stadion. Ale, eerder enkele balen olifantenstront.

12 21 Derby
Wie nog een kaart zoekt voor tribune K is eraan voor de moeite. Mortale stervelingen kunnen proberen om vrijdagavond klokslag 19.00 u. één van de laatste 150 tickets voor tribune F te bemachtigen. Op de bezoekerstribune zijn er nog genoeg zitjes vrij.

Maar misschien wrijven de FCV DENDER EH-supporters daar wel hun ingevroren spetterpoep in je gezicht ... Want revenge is a dish best served cold, wisten de oude Siciliaanse maffiabazen al.

 

Geile Gleuf Kerstkonsert @ De Geniepigen Drauk – 22/12/17

De Geile Gleuf Maddefakkers zijn terug. Een beetje zoals Pokémon en de Super Nintendo, maar dan net iets minder kindvriendelijk. En hopelijk zonder beestjes.

12 21 Geile Gleuf Kerstkonsert in De Geniepigen Drauk 22 december 2017

Kunnen ze het na al die jaren in het verborgene (dat verborgene bleek overigens gewoon het Aalsters uitgaansleven te zijn) nog? Vinden Joris en Jenkel ’s anderendaags spaag in de wc’s? Is de Patat een waardige opvolger voor den Tijs?

We ontdekken het vrijdagavond hopelijk zonder al te veel kleerscheuren in De Geniepegen Drauk.

 

Ugly Christmas Sweater Party @ Cosa Nostra – 23/12/17

Kerst. De dag waarop baby Jezus zich uit Maria’s edelen delen wrong terwijl er een os, ezel en herder op stonden te gapen. Da’s toch een beetje ska, als ge er zo even bij stilstaat.

12 21 Shakespeare quotes voor kerst

Maar vooral ook het feest van geven en krijgen! Wees eens creatief bij het pakjes openen. Bevalt je kerstcadeau voor geen meter? A little Shakespeare will do!

12 21 Ugly Christmas Sweater Party Cosa Nostra 23 december 2017

Was ’t vorig jaar ne lelijken kriebelwollen kersttrui? Trekt hem dan zaterdagavond aan voor de Ugly Christmas Sweater Party in de Cosa!

 

Secret Garden: The Christmas Edition @ Cirque Mystic ­– 24/12/17

Wanneer de ouw metjes reeds onder de wol kruipen, Mrs. McCallister zich voor de vijfhonderdste keer als een halve gare zottin realiseert dat ze Kevin thuis vergeten is, bobsleeën de rusteloze zielen van de nacht naar de Cirque Mystic.

12 21 Secret Garde The Christmas Edition

Want wat dwarrelt er daar over de dansvloer? Secret Garden: The Christmas Edition! Mét kristalheldere beats Seba Lecompte, Klaus & Juan, Steve Reznik en polska! En wie onvoldoende liquide middelen heeft, dingt maar mee naar het … Secret Garden kerstcadeau!

12 21 Moilen Poepen

Gratis drankjes, pakjes kauwgom en 2 stuks voorbehoedsmiddelen? Come again? Dat wordt daar moilen en poepen, zeker?!

 

Prijsvraag:

Die dekselse weekendoverzichtsman toch! Hij verstopte verschillende kak-referenties in dit artikel. Zie jij hoeveel? Mail het juiste antwoord naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. … en misschien krijg jij wel een leuk Biensoigné-cadeau onder de kerstboom!

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat