stad aalst

FOOD IN AALST

 

Ne keer spaghetti gaan eten zoals Lady en de Vagebond dat doen. Grote ballen in een bord vol spaghettislierten: check! Drie enthousiaste eters gingen er op los.

Wendy (24) ­–  immer gelovend in de goedheid van de kokende medemens.
Katrien (22) – breekt de tent af bij lange wachttijden.
Nando (22) – kan even geen spaghetti meer zien.

Bij Mister Spaghetti heb je sauzen en slierten in alle soorten en maten. Geen nood als je last hebt van hipster-ziekten. Zonder gluten, melk, noten of gewoon een vegan spaghetti? Voor ieder wat wils!

Wat schaft de pot?

Ze hebben zes verschillende soorten bolognesesaus en je kan er ook terecht voor een ‘goeie ouwe’ carbonara. Voor wie het wat specialer wil, ze hebben ook sauzen met pesto, curry, scampi, enzovoort. Ze vergeten ook de twijfelaars niet! Als je de knoop niet kan doorhakken, kan je ook een trio van spaghetti kiezen.

De proef op de som 

28907013 10215469763768138 388295073 nWendy (24)

Als pasta lover moest en zou ik hier natuurlijk eens eten! Samen met enkele vriendinnen schoof ik mijn voeten onder tafel. We zetten in met twee voorgerechtjes: een portie olijven en beef carpaccio. Dat laatste was echt heerlijk!

Aan tafel!

Als hoofdgerecht gingen mijn metgezellen voor een klassieke bolognese en zelf ging ik voor ‘Sir Canara’. Je kan telkens kiezen uit small, medium en large. Wij namen allen een small bord en dat was voor ons meer dan genoeg! De prijzen liggen daarvoor rond de € 11, wat dus zeker een goede prijs is. Het smaakte ons en mij zal je hier wel nog eens tegenkomen. Maar mijn vriendin had wel wat meer verwacht van de bolognese.

Een schattige toets was de parmezaan die je kreeg in combinatie met een mini raspertje. Wij dachten meteen: waar vinden we zo’n raspertje?!!

Blijven gaan

Oh ja, er is ook nog yummy dessert! Mijn vriendin probeerde de moelleux en de chocolade liep er inderdaad mooi uit zoals dat hoort. Ik nam een koffie met witte chocoladeschilfers. Zeker eentje die het proberen waard is.

 

21457851 1839632662720756 3467992410870740809 oKatrien (22)

Ik kan mij geen één moment bedenken dat ik geen zin heb in spaghetti. Behalve als ik zin heb in ne crème. Zoals op deze foto hier.

Heaven on earth

Als ge nadenkt over wat ge ’s avonds zou eten, denkt ge toch nooit: nee, geen spaghetti vandaag. Toen Mister Spaghetti openging dacht ik dat de hemel dus toch bestond.

Opt gemak

Jammer genoeg moet ge in de hemel lang wachten op spaghetti. Ik heb langer dan een uur moeten wachten op een spaghetti met grote ballen. Gelukkig was het lekker maar best prijzig. Wel eens de moeite om langs te gaan, gewoon niet elke week.

Durft ge?

Voor de waaghalzen met een grote eetlust wacht de de XL-challenge: 2,3 kg spaghetti in 30 minuten naar binnen spelen. Als het lukt hoef je jouw monsterkom niet te betalen en prijk je achteraf op de ‘Wall of Fame’! Onze stagiaire Nando ging er helemaal voor. Het huidige record ligt sinds 2 dagen op 11 minuten en 45 seconden. BOOOOY!  

29003708 2044021425615211 1977662397 nPussy Nando … Een extra plaatsje op de Wall of Shame. Weken tingel! Er wordt nog niet genoeg gelachen met ’t stad. Dat zijn minpunten voor onze stagiaire!

Informatie enzo

Voor spaghetti met dikke ballen of openingsuren: klik hier

Benieuwd? Keep in touch xoxo. Want volgende week testen we iets nieuws uit! 

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat