stad aalst

Biensoigné selecteert!

16.11.18 SCHRIJF ONS!

Goeiemiddag, lieve kinderen! De vrijdagavond is besteld en jullie showroomverkoper zal even vertellen wat de opties zijn. Er zijn wel vijf vrolijke evenementen beschikbaar!

Frisco’s! Bananen! Bloederige glitterbroeken! Dikke potten! Vieze wratten!

We spreken hier duidelijk over een aardig bont allegaartje. Zo divers, dat er maar één juiste keuze bestaat. Maar welke?!

Brrrrrrmmmm, brrrrrrmmmm! De Grote Zotte Vrijdagavond Knoopjesverhakselaar laat er geen grassprietje over groeien.

***

Maar eerst: beweging!

Spring op die fiets, jij vette blubbercake!

 

// Critical Mass Ride @ Cimorné – 16.11.18 //

34 dagen na de verkiezingen wachten de brave kiesgerechtigde Aalstenaars nog steeds op een nieuw stadsbestuur. Het is niet omdat we het Londen aan de Dender zijn, dat we ook de Britten hun politieke fratsen moeten copy-pasten.

Welke schurken ook op The Ajoinen Throne belanden, laten we hopen dat ze wat aandacht schenken aan de jeugd. En hun geliefde door niets anders dan spierkracht aangedreven transportmiddel: de fiets!

18 11 16 Critical Mass Ride Cimorné Vrijdag 16 november 2018

Critical Mass Aalst rijdt vanavond alvast door de donkere nacht ter bevordering van de tweewielende zaak. The Police rijdt mee om een oogje in ’t zeil te houden. En wat dikke boetes uit te schrijven voor wie geen Hema-fietslichtjes heeft hangen, want leer ons de arm der wet kennen.

Verzamelen vanaf 19u00 aan de hipstertempel Cimorné. Het glorieuze rubber trekt om 20u00 een neonverlichte 10 km lange streep door de straten.

18 11 16 SAFIR

Nadien stroomt er Safir In den Biekorf op de After Ride Drink!

 

// Coffee Banan @ De Geniepegen Drauk – 16.11.18 //

Safir? Was die heilige bron niet voorgoed uitgedroogd in 2014?” – Zo leek het wel. Jaren verstreken. Bedekt onder de nevelen der tijd vervaagde het eens zo roemrijke biermerk tot niets meer dan een verre herinnering. Tot de ingenieurs van AKV Beschomt een Safir-put boorden.

18 11 16 Coffee Banan De Geniepegen Drauk

Het legendarische Aalsterse bier zit nu weer waar het hoort. In de Aalsterse tapkranen. Zoals die van De Geniepegen Drauk! En kijk eens aan. Toevallig pelt New Kid on the Oilsjterse DJ Block Coffee Banan daar vanavond wat dikke grooves. Proficiat met je “10th Gigaversary”, meneer Banan!

 

// Nanny McBeer @ The Factory – 16.11.18 //

Achter de statige gevels van het Sint-Augustinusinstituut schuilt een rijke traditie. De school kende de voorbije decennia een voortdurende dynamiek en omvat vandaag naast een opleiding tot verpleegkundige ook een opleiding tot verzorgende.

18 11 16 Klassenfuif Nanny Mc Beer The Factory Vrijdag 16 november 2018

Interessant, zeg! Maar vanavond wil 6GWW je in de eerste plaats opgieten tot je niet meer weet van welke parochie je bent. DJ L3MMENS en de residentbonk van The Factory tarten ondertussen de decibelmeter tot Nanny McBeer haar wratten spontaan de grond op pletsen!

 

// De Geschlaagde Fuif @ JH Ypsilon – 16.10.18 //

De kranten schreven over uitzinnige taferelen nadat Willy Sommers afgelopen zomer het Pukkelpop-podium besteeg. Dan hebben ze nog geen kennis gemaakt met De Geschlaagde Fuif van Chiro Gewest Aalst!

18 11 16 De Geschlaagde Fuif Chiro Gewest Aalst JH Ypsilon Vrijdag 16 november 2018

Helaas geen (fysieke!) Willy in JH Ypsilon vanavond. Het “grootste, zotste en bienste gewest” strikte wel het drieste DJ-duo Dibbs, oude grijsaard Georges Kooney, de van een welverdiende stakingsvakantie terugkomende DJ Postmaan, en drie gevaarlijk met saucissen zwaaiende Ravekevers!

18 11 16 Chiro Gewest Aalst
En dat alles voor, we citeren: “het leukste, fijnste en meest onwaarschijnlijkste Schlagerfeest ooit!” Ja, aan zelfvertrouwen ontbreekt het Chiro Gewest Aalst zelden.

 

// Pilsbroers @ Cirque Mystic – 16.11.18 //

De voetballerij verkeert in zwaar weer. Den Iendracht brokkelt af (de club, het moet niet altijd het Pierre Cornelisstadion zijn). Manchester City leurt met jeugdspelertjes alsof het pakjes friet met stoofvleessaus en mayonaise zijn. En god weet welke meurende potjes Football Leaks nog zal openen?

18 11 16 Klassenfuif Pilsbroers Cirque Mystic Vrijdag 16 november 2018

Harde tijden voor de verwarde voetbalfan, kortom. Gelukkig kan hij/zij nog terecht in de Cirque Mystic-dug-out. En wel voor 6MON2’s PILSBROERS! Geen vadsige makelaars te bespeuren, wel de betrouwbare beatsmakers Jarrem, D3NIZ, Gustj'n, en DJ Svettie ft AUXKABEL!

 

// Frisco in den disco @ CINEMA ­– 16.11.18 //

Op een dag barst ook de Biensoigné Leaks-bom, en blubberen al onze duistere geheimen naar boven. In afwachting dobberen we lekker in het smeergeld en genieten we van al die leuke geschenken in natura.

Wat moesten we ook weeral doen in ruil voor die honderdvijftig paletten Calippo’s en raketijsjes? Het ligt op het puntje van onze tong. – Hallo, jongens en meisjes van KSA Sint-Amandus en Roo Erembodegem? – Juist, ja. Komt in orde, vriendjes!

18 11 16 Frisco in den discoCinema Vrijdag 16 november 2018

Bijna vergeten! Vanavond steekt er een bijzonder frisse fuif op het Cinema-stokje: FRISCO IN DEN DISCO! (Wat? Alsof jullie woordspelingen zo uitmuntend zijn.) Kom dat zien, kom dat zien! De KSA gooit frisco’s in het rond. Vang ze! (Met je handen, heb jij al eens een bevroren frisco tegen je oog gekregen?)

18 11 16 Goud

Er zitten enkele gouden exemplaren tussen … en die karaatkleppers leveren je Willy Wonka-gewijs gratis consumpties op aan den toog!

***

Oh, ja. Zaterdag is er ook nog iets NEIG in de Comme Ça. Met Jonez, La Beck en gastheer Jannick Pieters.

18 11 16 NEIG Comme Ca Zaterdag 17 November 2018

Weet ons te vertellen hoe neig die deephouse, classics en retroschijven klonken. Wij moeten hier dringend onze gratis vaten Safir binnenrollen!

***

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat