stad aalst

Couch Potato: Aanraders 2020

07.01.20 SCHRIJF ONS!

COUCHPOTATOWOENSDAG!

Speciale couchpotato deze keer! Enkele series en films die je absoluut moet zien in 2020 volgens een van onze Biensoigné couchpotatoes! 

Series

Brooklyn 99 seizoen 7

Wie deze serie nog niet kent, mist echt iets. Met 20 minuten per aflevering is deze police-comedy de ideale pauze, daarnaast valt ze ook nog eens makkelijk te bingen. Zet je verstand op nul en volg de detectives van het 99th precinct op de meest hilarische avonturen. De eerste vijf seizoenen zijn beschikbaar op netflix, het zesde jammer genoeg nog niet, het zevende komt eraan!

Brooklyn Nine Nine Updates

Sex Education seizoen 2

Nog een hilarische serie om van te genieten maar hier kan je niet zomaar je verstand op nul zetten. Naast comedy maakt Sex Education plaats voor intrigerende topics als homoseksualiteit, liefde, lust en ja…seks. Seizoen één staat op netflix en het volgende verschijnt in 2020!

sexed

Dracula seizoen 1

Deze miniserie is net verschenen op Netflix en ziet er de moeite uit. Met slechts drie afleveringen geeft deze serie een ietwat nieuwe kijk op de bekendste vampier aller tijden. Pas op, de serie is 16+, dus kindertjes en gevoelige kijkers, u bent gewaarschuwd.

dracula review netflix series

Films

1917

Deze oorlogsfilm komt binnenkort uit en is volgens kenners een van de beste oorlogsfilms ooit gemaakt. Veel toepasselijker kan het niet met een potentiële Wereldoorlog 3 voor de deur. Graaf jezelf in, maak wat popcorn en zet je helm op want het belooft spannend te worden.

1917

Gretel & Hansel

Vind je jezelf best wel stoer maar verlang je toch nog af en toe naar een nostalgisch sprookje? Dan Is Gretel & Hansel iets voor jou. Horrorfans wrijf maar al in je handjes want zweten zullen ze toch doen. Waarschuwing: nog enger dan Griezelverhalen voor Ettertjes (als je dat niet kent, schaam u).

Gretel and Hansel movie

Peter Rabbit 2: The Runaway

Voor wie zich niet echt aangesproken voelt door Gretel & Hansel, presenteer ik Peter Rabbit 2. De eerste film is een van mijn favoriete feel-good movies dus ik verwacht niets minder van de tweede. Dekentje, chocomelk, deze film en je voelt je weer 7 jaar.

peter rabbit 2 the runaway2

 

(Jan-Alexander Dockers)  

GERELATEERDE ARTIKELS

 • Couch Potato 04/12/19

  Cultfilm: The Prestige

 • Couch Potato 27/11/19

  Atypical & The Morning Show

 • Couch Potato 20/11/19

  Peaky Blinders & Wir Sind Die Welle

 • Couch Potatoes

  GEZOCHT

 • Paterson

  waarom je moet gaan kijken

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat