stad aalst

Stygian's River

Goed nieuws voor de vrienden van het stampende nachtleven. Stygian’s River, het techno concept in een mythologisch kleedje, duikt deze zaterdag opnieuw de Filatuur in voor hun vierde editie. Hiervoor nodigen ze techno collectief Form and Function uit, een garantie voor geniale artiesten van Belgische en buitenlandse bodem.


Form and Function is een Belgisch techno collectief met een neus voor opkomend talent en een extra oogje voor Belgische makelij. Wie zelf scherpe ogen en oren heeft, merkte dat op vorige Stygian’s River events reeds enkele Form and Function artiesten de dj booth passeerden, met groots maar gedirigeerd lawaai tot gevolg, nl. SP-X, Pilose, Border one, Phara. Deze mooie relatie leidt dus nu tot een officieel huwelijk: Stygian’s River presents Form and Function. Met op het huwelijks menu Form and Functions finest: Thomas Hessler (DE), Qindek (NL), Phara en Pilose. Stygian’s residents Takkar & Ophion presenteren met genoegen het voorgerecht. Dat smaakt naar meer.

sstygian2Hier vind je alvast een voorsmaakje voor zaterdag. Form and function releasede zonet hun Function V/A. Een compilatie van tracks van artiesten die zaterdag draaien (Thomas Hessler & Phara) of van artiesten die reeds de revue passeerden op de rivier (Border One & SP-X). De release is zowel digitaal als op zwart goud beschikbaar.

We weten dat het music & arts collectief niet enkel de oren maar ook de ogen streelt met vette light shows, killer-visuals & custom dj booths. De Filatuur transformeert tot het Griekse “Tartarus”, een ondergrondse dungeon die gebruikt volgens de mythe gebruikt werd als folterkamer voor de goddelozen en als gevangenis voor de Titanen.
“We kiezen bewust voor de kleinere, lagere zaal om zo het dungeon-gevoel te versterken. De licht show wordt een vaste maar levendige show die de zintuigen zullen prikkelen.” aldus Arno Demesmaeker, Stygian’s River co-founder. Door de kleinere capaciteit zijn er wel slechts beperkte tickets verkrijgbaar en reeds 80% van de totale tickets zijn reeds de deur uit. Een gewaarschuwde ziel is er twee waard…

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat